Aktiva Žena | Naslovna

Aktiv Žena - Srpski Krstur - Aktivnosti 2010
Skuština 2010

Redovna Godišnja skupština Aktiva žena „Srpski Krstur“ održana je u subotu 17.aprila u 19 časova u prostorijama Osnovne škole u Srpskom Krsturu.

Na dnevnom redu sednice Skupštine bió je Izveštaj o radu Aktiva i bilans prihoda i troškova u 2009 godini,
Plan rada i finansijski plan Aktiva za 2010 godinu kao i donošenje Odluke o izmenama Statuta Aktiva žena a po novom Zakonu o udruženjima koji je stupio na snagu jula meseca 2009 godine. Za novu predsednicu Aktiva na period od 2 godine izabrana je Zagorka Gredeljević a za njenu zamenicu Milinka Majer.

Popov Luka
 

ČLANICE AKTIVA ŽENA POSETILE BAKU – JULIŠKU KASA

Članice Aktiva žena iz Srpskog Krstura posetiće danas njihovu dugogodišnju aktivnu članicu Julijanu Kasa (baka Julišku-kako je svi zovu)
a koja je odselila kod svoje ćerke u Mokrin.
Naime, baka Juliška je prošlog leta povredila nogu i kuk prilikom pada na jednom od programa „Leta u Srpskom Krsturu“,veseleći se na školskom terenu.
Baka Julišku, još uvek slabo pokretljivu zbog ozbiljne povrede, su posetile Kapitanj Ljubica, Gredeljević Zaga, Gojan Marika i Stankov Katarina. Osnovni razlog posete je što je 9.aprila napunila 81.godinu života te joj je odnet i poklon za rođendan.
Zaista lep gest Aktiva žena a ovo je prilika da se baka Juliški i ovom prilikom zahvalimo za podržavanje svih manifestacija koje su organizovali Aktiv žena i KUD „Milan Ajvaz“ u našem mestu.

 
   

  © 2010 www.krstur.com