Nazad | Home

 FK Jedinstvo Sezona 2012 / 2013

Trenutna tabela

FK "JEDINSTVO" 2012/2013
 
   Klub je u 2012.godini doživeo dosta promena kako u upravljačkom tako i u igračkom kadru. Za novog predsednika  na mandat od 4 godine izabran je Živkov Aleksandar, bivši igrač kluba koji je za klub igrao osamdesetih i devedesetih godina. Trener je Kardoš Andraš dok je sekretar Sodić Siniša. Članovi uprave su: Šećerov Proda, Zrim Negovan,Jović Jovica, Gojan Laslo, Kobleher Robert, Jančić Duško,Katić Bojan i Zrim Sava.
    Klub su u zimskom prelaznom roku napustili: Kobleher Kristijan, Đerić Stefan i Brzak Sava.
    U klub su došli: Sodić Siniša, Tibika Feher, Vlada Rankov, Juhas Ervin, Šormaz Dejan, Šormaz Pera, Knežević Milan.
I    grači koji su ostali u klubu su: Brzak Bane,Milanov Miloš, Zrim Sava, Tahić Dragan, Gojan Čaba, Lantoš Danijel, Gojan Albert,Sečei Joca, Kalmar Peter, Majer Stevan, Sečei Radovan,Petrović Milivoj, Mikluc Marko.
    U prvom delu sezone 2012/2013 klub je dosta podmladio tim,što se pokazala i u rezultatu i tabeli, zauzevši prvi put u svojoj istoriji poslednje mesto od 10 ekipa, sa svega osvojrenim 1 bodom, tj jednim nerešenim rezultatom. Upravni odbor je stoga doneo odluku da se iskustvo mora vratiti u klub i doveo nekoliko iskusnih igrača od kojih su neki već igrali u klubu sa idejom da se spoji iskustvo i mladost i u narednoj polusezoni ostvari bolji nrezultat u međuopštinskoj ligi Čoka-Novi Kneževac-Kanjiža.
    Planira se da se ove godine u maju mesecu proslavi i 80-to godišnjica kluba (1932-2012), koju nismo mogli da proslavimo prošle godine zbog finansijskih problema.
    Takođe zbog nedostatka novca kasni i adaptacija zgrade kluba koja je veoma propala i trošna i zahteva što pre renoviranje.
    Nadamo se da će mo nešto od toga uspeti ove godine uz pomoć mesne zajednice, lokalne samouprave i pokrajine.
    Teška su vremena za seoske klubove, nedostatak finansija je prisutan ali dok ima ljudi kojima je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu a to smo i mi članovi FK "Jedinstvo", klub će živeti i takmičiti se.

Andraš Kardoš
| marta, 2013

 

 
 

  © www.krstur.com