Ljudi | Home

...o selu, žiteljima, njihovim životima

У СРПСКОМ КРСТУРУ - Школа фудбала

За узрастне категорије од првог до осмог разреда, школом фудбала руководи бивши фудбалер, фудбалски судија и тренер Јовица Јовић 

Под руководством Јовице Јовића, бившег фудбалера који се овим спортом бавио двадесет година, фудбалског судије и тренера, у Српском Крстуру је од скора почела са радом школа фудбала, за узрастне категорије од првог до осмог разреда.

 
      Рођени Земунац, који је из породичних разлога дошао у Српски Крстур, прихватио је посла да да у овом селу почне са радом и крене са овим вредним и значајним послом. Његова иницијатива наишла је на подршку како деце, тако и родитеља као и директорице основне школе Жељке Јанчић.

       Вредна су помена и подрке Драгољуба попова који је "клинцима" поклонио три комплетне опреме, док је Зоран Бабушков полазнике даривао једном комплетном гарнитуром.

- Радимо у две групе, прва су полазници од првог до четвртог а друга од петог до осмог разреда, каже руководилац школе Јовица Јовић уз констатацију да је разумевање наишао и у фудбалском клубу Јединство али за прави и стручнији рад, недостају лопте. Но, ваљда ће се и то превазићи, оптимиста је Јовић који сматра да ће се оваквим радом доћи до квалитета, истина за које је потребно време, и да ће Јединство поново бити у врху општинског фудбала.

Лето 2007 - Новокнежевачке Новине
 

  © 2005 www.krstur.com  created by Veca & Miško